T-Systems

KÖZLEKEDÉS

A közlekedés mindannyiunk életének fontos és kikerülhetetlen része. Napjainkban az egyéni közlekedés térhódítása megállíthatatlannak tűnik, a gépkocsi egyre szélesebb körben elérhetővé válik. Mi hisszük, hogy a folyamat ellensúlyozására a közösségi közlekedés vonzereje informatikai eszközökkel is növelhető. Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem ügye iránt és hisszük, hogy a közösségi közlekedésben létezik hatékony üzemeltetés, pontos közlekedés és teljes körű tájékoztatás. A T-Systems és elődcégeinek közlekedés-informatikai tapasztalata immár 15 évre nyúlnak vissza: hálózat-tervezés, menetrend-készítés, személyzet-vezénylés vagy forgalomirányítás? Teljesítmény-elszámolás, forgalmi elemzések? Értékesítés? Az üzemeltetők számára e funkciók kulcsfontosságúak. Cégünk tervező-, forgalomirányító és értékesítő rendszerei innovatív megoldást kínálnak arra, hogy az üzemeltetők e feladatokat pontosan, gyorsan és hatékonyan oldják meg, mindezt egy integrált rendszerben.

Az utasok gyorsan és könnyen szeretnének jegyhez és bérlethez jutni. Elvárják, hogy a busz pontos legyen és tudjanak tájékozódni az eljutási lehetőségekről még az indulásuk előtt. Szeretnék megtervezni utazásukat. A megállóban várakozva és az autóbuszon is pontos információt kell számukra biztosítani. Internetes, megállóhelyi és járműfedélzeti utastájékoztató moduljaink, továbbá a forgalomirányító diszpécserek számára biztosított forgalomfelügyeleti szoftverünk gondoskodik ezen elvárások kielégítéséről. Integrált közlekedés-informatikai megoldásaink tehát az utasok igényeire is választ adnak.

Elektronikus jegyrendszer megvalósításához szükséges komponensek sem hiányozhatnak palettánkról - legyen az egy központi bevétel-elszámoló rendszer, megállóhelyi, irodai vagy fedélzeti kártyafeltöltő automata, fedélzeti és kézi kártyaellenőrző készülék. Kártyamegszemélyesítés és kártyanyomtatás sem jelent problémát, erre vonatkozóan is rendelkezünk hatékony és korszerű megoldásokkal.

Cégünk folyamatosan fejleszti, új elemekkel bővíti komplex rendszerét mind az utasok elvárásai, mind az üzemeltetők kívánságai alapján. Célunk, hogy egy komplex, de modulokból építkező rendszer révén nyújtsunk többet - mindenki számára, hiszen mindannyian közlekedünk. Szoftver- és hardverkínálatunkkal, teljes körű megvalósítási és üzemeltetési szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre.

Ügyfeleink:

  • BKV Zrt.
  • Hajdú Volán Zrt.
  • Jászkun Volán Zrt.
  • Kisalföld Volán Zrt.
  • Körös Volán Zrt.
  • Szabolcs Volán Zrt.
  • Volánbusz Zrt.