T-Systems

ADVISE – A rendszerek rend szere

Az ADVISE egy sokrétű, komplex rendszer, amely egyidejűleg egyszerűsíti a mindennapos teendőket, csökkenti a kiadásokat és újabb lehetőségeket szolgáltat felhasználóinak. A program bevezetése által a vállalat minden ügyfelének lehetősége nyílik saját cégprofil, valamint projektekre, termékekre kialakítható egyedi profil beállítására. Ezen felül tematikus hírleveleket készít az összes kapcsolódó témához, figyeli az interneten megjelenő fontos információkat és változásokat, amelyekről igény esetén azonnali értesítést, riasztást küld. 

Az ADVISE egy vállalati információmenedzsmentet biztosító infrastruktúra, amely egyetlen front-end megoldásba integrálja a strukturált és strukturálatlan vállalati információkat. Ennek megfelelően, részben keresőmotorként funkcionál, viszont nem csak egy keresőmotor. Amellett ugyanis, hogy számos konceptuális elemet örökölt az alapvetően internetes keresésére kifejlesztett motoroktól - például tanulási képesség, adaptív logika alkalmazásával, vagy a fogalmak közötti asszociációk építése és karbantartása -, számos területen új megközelítést kellett kialakítani. Ilyen például a vállalati rendszerek esetében természetes jogosultság kezelés, és ezzel szoros összefüggésben a szerepkör vezérelt tanulási algoritmus. De az ADVISE szakít a hagyományos szekvenciális találati listával is, egy újszerűnek mondható, a fogalmak közötti összefüggéseket hálószerűen ábrázoló megjelenítő felületet vezetve be. A rendszer célkitűzése az, hogy a vállalati információ-menedzsment egyik legfontosabb infrastruktúra-eleme legyen, hatálya kiterjed a teljes céges adatvagyon feltérképezésére. Ennek keretében nem csak a belső hálózaton található strukturálatlan, szöveges tartalmakat kezeli, hanem a különböző vállalati rendszerekben, adatbázisokban és a kapcsolódó metabázisokban található információkat is összegyűjti. A megoldás rugalmas adatforrás illeszthetőséggel bír, mely – igény esetén – lehetővé teszi további rendszerek bevonását is.

Az ADVISE technológiája:

Az Advise platformfüggetlen, Java technológiával készült – bármilyen operációs rendszeren vagy akár virtuális környezetben is képes működni. A szolgáltatás minden eleme elosztott módon is üzemeltethető, ezáltal magas rendelkezésre állást és skálázható működést biztosít.
A felhasználói felületet nagy performanciájú, kliens oldali AJAX technológiával (Google Web Toolkit) valósítottuk meg. A felület képes a különböző forrásokban való párhuzamos keresésre és a találatok dinamikus, több ablakos megjelenítésére bármely elterjedt böngésző segítségével. Ehhez a GWT lehető legújabb (és az Internet Explorer 6-ot még éppen támogató), 2-es verzióját használjuk.


ADVISE prospektus

ADVISE részletes prospektus

ADVISE hírlevélkészítés

 

 

Részletes projekt információk, aktuális események